Willems goudsmeden
Vervaardigen en repareren van sieraden
 
 
 

Joost Willems heeft al jarenlange ervaring met het vervaardigen en repareren van kwaliteitssieraden. Dit begon allemaal  toen ik in 2000 naar de vakschool ging om dit mooie vak te leren. Als eindstage kwam ik terecht bij van Tol & Breet in 's-Hertogenbosch en dit heeft mij op het pad gebracht om de goudsmid te worden die ik nu ben. Uiteindelijk heb ik er meer dan 4 jaar gewerkt en dat is te merken aan de hoge kwaliteitsnormen die ik mezelf opleg. Daarna kwam een  periode waar ik voor diverse reparatie ateliers en top juweliers gewerkt heb. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik enorm veel ervaring heb opgedaan in de vele aspecten van het goudsmeden, wat ervoor gezorgd heeft dat ik mezelf als zeer bekwame en hard werkende goudsmid kan focussen op de toekomst.